DIT LOKALE TRANSPORTFIRMA VOGNMAND JØRGEN LIST A/S

Om vognmand Jørgen List A/S

Punktlighed og kvalitet er en selvfølge hos os.

Vi er kort sagt et pålideligt, familieejet firma, der blev grundlagt af Grethe og Jørgen List i 1980. I 2009 tog datteren Lene og svigersøn Kent over, og sammen med 11 chauffører står de i dag for den daglige drift af firmaet. Med vores mangeårige erfaring og ekspertise i transportbranchen er vi et sikkert valg til at klare din næste opgave.

Vi påtager os de fleste transportopgaver, og vi går til alle opgaver med samme udførlige grundighed.

Gennem årene har vi fået opbygget en vognpark, der inkluderer både forvogne, trækkere, åbne- og lukkede presenningstrailere med skydetag, følgebil og medbringertruck. Dette gør det muligt for os at påtage os forskellige transporter uden at skulle hyre ekstra maskinel eller mandskab ind.

Søger du en vognmand med mange års erfaring i branchen og en konsekvent og struktureret tilgang til opgaverne, er du kommet til det rette sted.

Skræddersyede løsninger – kontakt os for yderligere information

Uanset transportens størrelse og omfang, finder vi altid en løsning. Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til en transport eller ønsker mere information om pris herpå. Sammen finder vi den helt rigtige løsning til din transport.

Kontakt os på telefon 75 69 39 06 eller via mail på fragt@listas.dk – vi glæder os til at høre fra dig.