DIT LOKALE TRANSPORTFIRMA VOGNMAND JØRGEN LIST A/S

Special- og særtransport

Transport af enhver art

Hos Vognmand Jørgen List A/S tilbyder vi særtransport af enhver art for såvel virksomheder som for andre vognmænd.

Her er vi behjælpelige med transport af genstande af særlig stor, bred eller tung karakter. Vi har især stor erfaring med transport af dele til vindmølleindustrien. Vi kan transportere forsendelsen i et stykke eller dele det op i mindre dele, såfremt det er muligt.

Fleksibel service og levering til tiden

Vores dygtige og professionelle chauffører står altid klar til at varetage din opgave og sikrer, at den bliver udført på sikker og forsvarlig vis.

Med vores alsidige vognpark bliver ingen opgave for stor eller kompleks, og vi finder altid den helt rigtige løsning til din opgave.

Vi lægger stor vægt på levering til tiden og en personlig og fleksibel service, hvor vi tilpasser os kundens ønsker og behov.

Har du spørgsmål til en opgave?

Vi tilbyder altid skræddersyede løsninger efter kundens behov og klarer alle typer transportopgaver – også din. Så har du spørgsmål til en konkret opgave og ønsker at vide mere om pris, eller hvad vi kan tilbyde, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe til os på telefon 75 69 39 06 eller på mail fragt@listas.dk for at få et uforpligtende tilbud på din opgave.